Een stoomtrein huren? Dat kan!
Specials
Spierkracht telt op de pomplorrie
Heeft u gekozen om uw zakelijke of privé activiteit met een stoomtrein van de VSM te laten plaatsvinden?

Dan kunt u uw ontvangst, rit, lunch of diner uitbreiden met een aantal bijzondere specials. Hieronder staan een aantal mogelijkheden opgesomd. In overleg is nog veel meer mogelijk.
Rondom de trein
U kunt uw gasten bij de uitnodiging een origineel kartonnen treinkaartje meesturen. Wilt u zelf of een van uw gasten of medewerkers de kaartjes laten knippen? Dan verzorgt de VSM een pet, een tas en een tang.

Op oude treinen hangt een routebord waarop werd aangegeven waarheen de trein reed. Bij de NS zijn deze allang vervangen door elektronische aanduiding. Bij de VSM kunt u uw persoonlijke routebord laten maken met daarop uw naam, bedrijfsnaam en/of festiviteit.

Er worden rondleidingen verzorgt over het stationsterrein en ons museumstoomdepot. Indien u een trein huurt zijn hieraan geen extra kosten verbonden.

Wilt u uw kunnen beproeven met een heuse pompwagen? De VSM heeft een pompwagen ter beschikking die op uw activiteit kan worden ingezet.
Combinatieritten
Acteurs op het perron in EerbeekHet is ook mogelijk om een uitstapje met de stoomtrein te combineren met een andere attractie in de omgeving. Denk hierbij aan Papiermuseum 'De Middelste Molen', alwaar nog op nostalgische wijze papier wordt geschept. Het Electriciteitsmuseum in Hoenderloo, of het TV-Toys museum in Dieren bijvoorbeeld. Of wat dacht u van de Apenheul. Het vervoer tussen de trein en de diverse attracties zou per klassieke autobus geregeld kunnen worden.

Uw treinrit kan afgewisseld worden met een heerlijke wandeling door de bossen van de Veluwe. De VSM heeft hiervoor een speciaal wandelboekje samengesteld met mooie wandelingen welke als gids kunnen dienen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitstapje vanaf het spoor naar de Loenense Waterval, de hoogste waterval van Nederland.
Op de trein
U kunt uw rit laten opluisteren door de aanwezigheid van acteurs die zich met uw gezelschap mengen en in overleg met u voor speciale aparte leuke momenten zorgen.

Of u kunt uw treinrit opluisteren met live muziek. Een pianist op een goederenwagon, een accordeonist of wilt u bij binnenkomst op het station door een boerenkapel worden opgewacht? Bij uw diner past natuurlijk een strijkkwartet. Of wat dacht u van een Jazz-trio? Dit alles kan in overleg voor u geregeld worden.
IJsco wagen
Nadat de gasten in de trein genoten hebben van het buffet wordt de trein bij een tussenstop opgewacht door een ouderwetse ijscowagen en uw gasten worden voorzien van een overheerlijk ijsje.